Биби открива света

ЧъРъДъ на мен

Posted on: септември 10, 2009

От сутринта си пея „тра-ла-ла-ла-ла на рожден ден ела, ще ядем, ще ядем вкусна торта с крем…“

Такааа. Откъде да започна. Ами как откъде, разбира се, че ще започна с топ новината на деня. Днес имам рожден ден и ставам на 1 (една) годинка. Как си лети времето, а?

И вместо да разказвам как е минал купона, направо ще покажа малко снимки. Проявете разбиране, ужасно се изморих от лазене, ходене, падане от високото, ядене на торта, танцуване и плач. Е, с последното малко прекалих (да ме пита човек защо), но пък днес ми е простено. Все пак не всеки ден се става на ЕДНА годинка.

Detski centyr 052

Detski centyr 063

Detski centyr 061

Detski centyr 029

Detski centyr 044

Тортата беше балеринска, но и много вкусна. Получих страхотни подаръци, точно както си бях пожелала. Само съжалявам, че моите добри приятели Александра и Калоян не можаха да дойдат. Благодаря на мама Светлана и мама Поля, че ми донесоха подаръците вместо тях. Поздрави и за всички добри лели, които не пропуснаха да се обадят на мама и да ми честитят празника. Голямо гуш!

Другите новини, които също не са за пренебрегване са, че вече ходя! Е, има още какво да се желае по въпроса с падането-трябва да се уча да падам правилно-на дупе, а не на носле. Но има време, и това ще стане.

Не знам дали се вижда на снимките, но вече имам обички и приличам на малка госпожичка. След половин месец горе-долу мама ще ми сложи обичките, подарени от баба Боянка. Дотогава ще си нося тези медицинските и ще си пазя ушетата да не ми ги дръпне някой пакостник.

Айде чао от мен, че чакама втора партида гости-дядо ми и бабите. Ураа, още подаръци! И купоон! Чаоо (махам с ръка и давам въздушна целувка).

Advertisements

4 Коментари to "ЧъРъДъ на мен"

[…] Тя сама е описала преживяванията си от празнуването с приятелчетата й от кварталната градинка. Нали знаете, днешните деца се раждат с висше образование.   […]

душичката на леля… да си жива и здрава, Биби и много да радваш мама, тати и бати и по-малко да боледуваш (в това отношение изобщо не вземай пример от Александра)!!! Сега като гледаме снимките, още повече съжеляваме, че не бяхме там с теб… но ще си наваксаме, нали 😉

Бъди здрава и щастлива за радост на мама, бати и тати!

Първият рожден е толкова вълнуващ и прекрасен.
Да сте живи и здрави.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: